Blog

Disseny dels trofeus per la sisena edició de la Nit del Gourmet Català, acte organitzat pel Clúster Gourmet de Catalunya

Aquest 27 d’octubre de 2021 a l’espai Mas Marroch d’El Celler de Can Roca, s’ha celebrat la sisena edició de la Nit del Gourmet Català, el punt de trobada del sector d’alimentació gourmet a Catalunya, per a la que se’ns va encarregar dissenyar els trofeus que s'han entregat als 4 guanyadors en les diferents categories.

A l'acte hi han assistit compradors de grans cadenes, botigues gourmet i del sector gastronòmic, juntament amb el President de la Generalitat, Pere Aragonès, la Consellera d’Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació, Teresa Jordà i els representants de les empreses de Catalonia Gourmet, les quals han presentat les seves últimes novetats i els seus productes més gourmet.

D’entre les 46 empreses de Catalonia Gourmet, s’han decidit els guanyadors d'aquest any: 
- Sra. Montserrat Fontané, cuinera de Can Roca pel Premi del Gourmet Català de l'any 2021.

- Revista Cuina pel Premi a la Trajectòria Empresarial 2021 a causa dels seus 20 anys com a mitjà de comunicació líder i altaveu de la gastronomia i dels productes de qualitat del país.

- Celler Vallformosa pel Premi al Creixement Empresarial Internacionalització 2021 a causa de la seva evolució internacional i el llançament de nous productes.

- Hort del Silenci pel Premi al Creixement Empresarial Innovació 2021 per la seva aposta a la innovació en productes ecològics, sostenibles i de proximitat, fomentant els cultius propis.

Des de GDG volem donar l’enhorabona als guanyadors. 
Moltes felicitats a tots!