Blog

Ja tenim aquí el Pantone de l’any 2022!

El color d'aquest any representa el canvi i la transició que estem vivint actualment, i mostra una confiança despreocupada i una curiositat atrevida que desperta el nostre esperit creatiu.

Cada any des de l'any 2000, The Pantone Color Institute presenta el Color of the Year. El procés de selecció d'aquest color necessita un estudi i anàlisi profund de les tendències, i per arribar a la selecció final de cada any, els experts del color de Pantone analitzen a fons el mercat a la recerca de noves influències en la indústria de l'entreteniment, pel·lícules en fase de rodatge, col·leccions d'art, nous artistes, moda, totes les àrees del disseny, destins turístics i nous estils de vida, tendències de joc, entre d'altres.

 

El color d'enguany és el PANTONE 17-3938 Very Peri, i és un símbol de l'esperit de la nostra era global actual i de la transició que estem vivint avui en dia. 

PANTONE 17-3938 Very Peri il·lustra la fusió de la vida moderna amb les tendències de color en el món digital i com, junts, es manifesten en el món físic, i viceversa.

 

Segons Leatrice Eiseman, directora executiva del Pantone Color Institute, PANTONE 17-3938 Very Peri mostra una actitud alegre i animada, així com una presència dinàmica que desperta la valentia de crear i una expressió imaginativa.

"La creació, per primera vegada en la història del Pantone Color of the Year, d'un color nou, és el reflex d'un procés d'innovació i transformació a escala mundial." Laurie Pressma, vicepresidenta del Pantone Color Institute. 

Juntament amb la presentació del color de l'any, també s'han creat quatre paletes de colors per ajudar-te a incorporar el to especial d'aquest any en els teus dissenys. Cada paleta transmet un estat d'ànim diferent i il·lustra la versatilitat de Very Peri.

Més informació: pantone.com