Blog

Ja sabem quins seràn els nous emojis d'aquest any!

Cada any, Unicode Consortium decideix i treu a la llum, nous emojis que, enguany, estan a punt d'aterrar en els nostres dispositius mòbils. Estàs preparat/ada per començar a fer-los servir? Te'ls presentem!

Entre el mes de gener i juny d'aquest any 2022 sortirà una nova actualització que ens portarà nous emojis, per tant, avui us parlem d'aquests dibuixets i figures que ens ajuden a comunicar-nos amb els nostres amics i família d'una manera molt més entretinguda, divertida i visual.

L'entitat responsable de decidir les noves emoticones que sortiran a la llum és Unicode Consortium, una organització sense ànim de lucre que s'encarrega de coordinar el desenvolupament de la norma Unicode, és com un diccionari universal en el qual cada caràcter o símbol té assignat un número.

Aquesta organització demana i accepta propostes del públic sobre quins haurien de ser els nous emojis inclosos en els dispositius mòbils. Qualsevol persona pot crear un emoji i enviar-lo a Unicode Consortium, però la proposta s'ha de presentar amb un document bastant detallat i ha de seguir uns criteris que, a grans trets, es basen en:

  • La imatge funcionarà en una mida petita com la que, habitualment, s'utilitza amb els emojis?
  • La teva proposta afegeix alguna cosa més del que es pot dir amb emojis o es pot expressar la idea amb els ja existents?
  • Hi ha proves de què un gran nombre de persones utilitzaran aquest nou emoji

Decidir si un emoji compleix o no tots aquests requisits pot portar més d'un any.

Alguns exemples dels nous emojis que sortiran a la llum en els pròxims mesos són: una cara desfent-se, diferents gestos amb les mans amb diferents tonalitats de pell, un lotus, un tobogan, bombolles... Us deixem una foto on els podreu veure tots.

Segons Unicode Consortium, el 92% dels usuaris online fan servir emojis per comunicar-se. N'ets un d'ells?