Contacte

Vols saber quina és la millor comunicació per als teus clients? Tens ganes de plantejar un nou producte i aconseguir projectar-lo als millors llocs? No saps si toca renovar la imatge de la teva empresa? Has pensat mai a tenir presència a internet o et toca renovar la web?

Posa’t en contacte amb nosaltres!

AVÍS LEGAL

D'acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Prestar-li o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de el seu consentiment o execució d'un contracte.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: info@gdg.cat.
A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:
GABINET DISSENY GRAFIC SL, B17221748, C/ Ramon Turro, 7 - 17005 - GIRONA - GIRONA, 972216221

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació podrà acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent i clicant en el botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar/lliurar el servei/producte associat.