Blog

La importància de tenir presencia a les xarxes socials

La tecnologia avança dia a dia amb més velocitat i amb ella neixen noves tècniques com ara el màrqueting i cada cop són més les empreses que depenen d’aquesta i la necessiten per tal de subsistir.

Avui et volem explicar la importància que té que el teu negoci, producte o servei tingui presència a les xarxes socials.

 

1. Ajuden a crear relacions més sòlides i consolidades.

 Els consumidors sempre prioritzaran les empreses amb les que hagin tingut algun tipus de relació, això els genera confiança i familiaritat. Les xarxes socials ajuden a crear engagement.

 

2. Ajuden a augmentar les ventes

La visibilitat i l’abast d’una marca, són una estratègia efectiva per tal de generar més ventes, a més, el consumidor no es sentirà pressionat en cap moment per comprar.

 

3. Reconeixement i posicionament 

T’ajuden a augmentar la visibilitat i anar més enllà. El teu públic, podrà arribar a tu des de qualsevol lloc del món i adquirir el teu producte o servei.

 

4. Publicitat a baix cost

Les activitats de publicitat a través de les xarxes socials no requereixen de una gran inversió de diners i la rendibilitat es considerablement alta. A més, et permet mesurar els resultats en temps real, és a dir, els resultats són quantificables de forma inmediata.

 

5. Augmentar el tràfic de la web

 A través de les xarxes socials, podràs redirigir el teu públic a la teva pàgina web. D’aquesta manera t’estalviaràs gastar en el posicionament SEM i aconseguiràs més visites i més compres.

 

6. Reputació de marca

Les xarxes socials poden ser la clau per a que una marca arribi a l’èxit, sempre i quan es faci un bon ús d’aquestes i hi hagi una bona gestió al darrera.

 

I tu, en fas ús de les xarxes?